BENEFICIS DE L'APRENENTAGE MUSICAL | Escola de música TOCO

Un dels aspectes més bonics de la nostra feina és saber que tots els nostres alumnes venen a l’escola amb la motivació principal que els hi encanta la música. De fet, podria dir que no he conegut mai un nen a qui no li agradés. No us passa a vosaltres també? No teniu records de quan éreu petits associats a alguna cançó?

L’ensenyament musical va molt més enllà d’aprendre el seu llenguatge i la pràctica instrumental, la música té una connexió directa amb les nostres emocions i amb el desenvolupament integral de la persona.

Aquests dies que estem rebent les noves famílies que ens acompanyaran aquest curs és habitual que, en algun moment de la nostra conversa, parlem de quines implicacions té l’aprenentatge musical en els nostres infants. Si hagués de fer una selecció crec que podria assenyalar com a beneficis més significatius els que trobareu a la següent imatge:

La llista podria seguir: quin afegiríeu vosaltres?

Fins la propera.

Cristina García

Author Cristina García

Cap d'estudis de Toco, Centre d'ensenyament musical

More posts by Cristina García

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

error: Content is protected !!