Imagina una setmana del teu fill gaudint de cada minut que passa. Fent el què més li agrada, aprenent amb altres, potenciant el seu talent i explorant noves capacitats.

Em fa molta il.lusió trobar-te aquí.  No t’imagines quantes ganes tenia de compartir aquestes paraules amb tu i és que ja estan obertes les inscripcions per la segona edició de les Colònies musicals d’estiu (juny 2019)

Una experiència única per tots aquells infants i joves d’entre 8 i 16 anys que estimin la música i vulguin compartir aquesta passió. Un grup reduït amb un nombre de places limitades per tal de poder fer-los sentir com a casa.
Des de l’inici del nostre projecte educatiu hem tingut clar que l’aprenentatge musical adquireix el seu vertader significat i valor a la pràctica comunitària. El músic al llarg de la seva vida passa moltes hores d’estudi en solitari que ens veiem obligats a contrarrestar, generant un espai de socialització i aprenentatge transversal en què la vessant educativa es fusioni amb la vivencial.

Aquest espai no és altre que les colònies musicals: un lloc idoni per ser conscients de la nostra musicalitat, escoltant atentament els companys, compartint talent i els resultats del conjunt.

La paraula que volem que ressoni cada dia és EMOCIÓ, emoció en el què fem, en el què sentim, en el què compartim.
Gaudir de la música, ser conscients de les nostres capacitats i descobrir-ne de noves, viure una experiència apassionant!

Ara ha arribat el teu torn. Estic segura que voldràs saber AQUÍ en què consisteix el projecte. Estàs a un clic d’avariguar-ho. T’espero a l’altre costat: clica aquí.

Informació

Dates: del 24 al 30 de juny de 2019
Lloc: Casa de colònies La Conreria, Tiana, Badalona.
Adreçat a: infants i joves d’entre 8 i 16 que toquin un instrument o vulguin iniciar-se en la pràctica instrumental. Grups diferents.
Places: limitat a 50 places per estricte ordre d’inscripció.
Inscripcions: a partir del 4 de març a la pròpia escola o per correu electrònic.

 

Omple de música l’estiu! Descarrega’t aquí tots els detalls del projecte: serà el millor regal que li faràs al teu fill.

 

Toco 2017 ® és una marca registrada. Tots els drets reservats