Tria les colònies musicals de Toco

per a viure una aventura fent allò que més t’agrada.

Combinaràs activitats musicals i de lleure en un entorn incomparable i faràs nous amics.

T’imagines unes vacances millors? Omple de música el teu estiu!

Si toques un instrument, aquestes són les teves vacances!

Com cada estiu, Toco organitza unes estades adreçades a nens i nenes de 8 anys en endavant, alumnes nostres o de fora de l’escola de música que toquin un instrument o facin cant. L’equip docent de Toco es trasllada a una casa de colònies per a oferir una experiència única en un entorn natural. Un marc ideal per fer esclatar la música estimulant la creativitat en un ambient dinàmic i motivador.

A les colònies musicals es treballa amb petites agrupacions instrumentals, es fan classes d’instruments específics i activitats de lleure per a divertir-nos encara més i millorar les dinàmiques de grup per a fer un gran grup d’amics. El darrer dia se celebra un gran concert obert a totes les famílies i amics dels nostres músics com a cloenda.

Informació

Dates: del 24 al 30 de juny

Lloc: Casa de colònies La Conreria (Tiana)

Instruments: Guitarra clàssica, guitarra elèctrica, violí, viola, violoncel, piano, clarinet, flauta, saxo, bateria i cant.

Alumnes: A partir de 8 anys i amb experiència mínima acreditada de 2 cursos d’instrument.

Les places són limitades i s’adjudiquen per rigorós ordre de presentació. Les pre-inscripcions es poden realitzar presencialment a la nostra escola a partir del proper dia 5 de març.

Més informació.

Omple de música el teu estiu!

TOCA I RESERVA LA TEVA PLAÇA!

Omple el teu estiu de música

Toco 2017 ® és una marca registrada. Tots els drets reservats