Toco és una escola de música especialitzada en l’ensenyament musical de 0 a 18 anys.

Endinsa els teus fills a l’univers de Toco, un espai creat per a què els infants descobreixin el seu talent mentre aprenen a desenvolupar les seves aptituds musicals.

Iniciació musical (de 3 a 5 anys)

Entre els 3 i els 5 anys es produeix el moment ideal per a la iniciació musical. És en aquesta edat primerenca quan l’infant comença a desenvolupar el vincle afectiu envers la música, el moment en el que es produeix el despertar de la sensibilitat i es pot orientar adequadament el seu interès cap a la música.

Mitjançant la metodologia creada per Toco, l’infant s’introdueix de manera natural i lúdica en un món de colors i personatges, que l’apropen de manera progressiva al llenguatge musical i estimulen el seu desig de fer música. En finalitzar aquesta etapa, estarà preparat per a començar l’especialització musical, que es treballa a partir de la roda d’instruments.

La roda d’instruments es duu a terme al darrer curs d’iniciació musical: a l’edat de 5 anys, els nens i nenes ja han assolit els coneixements necessaris per a comprendre el funcionament i sonoritat d’instruments com el piano, la guitarra, el violí o la bateria. A les classes del curs de roda d’instruments, Toco posa a l’abast dels petits tot un ventall de possibilitats per tal de que, l’any següent, els infants puguin triar l’especialització instrumental de manera conscient i guiada. Aquestes classes de l’etapa final de la iniciació musical doten els alumnes d’una base sòlida d’eines i recursos per a endinsar-se en el sistema de notació musical.

TOCA I RESERVA LA TEVA PLAÇA!

Omple la teva vida de música

«La música és l’aritmética dels sons» Claude Debussy

Toco 2017 ® és una marca registrada. Tots els drets reservats