Toco és una escola de música especialista en l’ensenyament musical de 0 a 18 anys.

Endinsa els teus fills a l’univers de Toco, un espai creat per a que els infants descobreixin

el seu talent mentre aprenen a desenvolupar les seves aptituds musicals.

escola musica toco poblenou

Instruments (a partir dels 6 anys)

A partir dels 6 anys els infants estan preparats per a començar l’etapa d’especialització instrumental, en la que, gràcies als coneixements adquirits a la fase d’iniciació musical, hauran triat un instrument i s’iniciaran en la seva tècnica.

La tria d’instrument es produeix a partir de les preferències i interessos de l’infant, la seva edat i l’etapa evolutiva en què es trobi. L’equip docent de Toco orientarà els infants i les famílies davant els dubtes que puguin sorgir en aquesta elecció.

Durant aquesta etapa formativa, tots els alumnes complementen l’aprenentatge de l’instrument triat amb una hora d’estudi de llenguatge musical en grups de diferents nivells. Toco també ofereix la possibilitat de centrar-se només en l’activitat de llenguatge musical per als alumnes que encara no hagin triat la seva especialització.

Agrupacions (a partir del 2n any d’instrument)

A partir del 2n curs d’especialització instrumental, Toco posa a disposició dels seus alumnes l’activitat complementària d’agrupacions musicals.

La creació de conjunts instrumentals formats per alumnes de diferents disciplines, on cadascú aporta la seva pròpia interpretació, afavoreix l’escolta activa, la coordinació rítmica, les habilitats socials i reforça el sentiment de pertinença a un grup. L’equip docent de Toco arranja diferents peces per tal d’adequar-les al nivell dels alumnes i a cadascuna de les agrupacions musicals.

TOCA I RESERVA LA TEVA PLAÇA!

Omple la teva vida de música

«La música és per a l’ànima el que la gimnàstica és per al cos» Plató

Toco 2017 ® és una marca registrada. Tots els drets reservats